Lajme të nxehta

Lajmet e fundit

Pse bitcoin mund të thyejë 100 mijë dollarë deri në vitin 2023 me StormGain
Blog

Pse bitcoin mund të thyejë 100 mijë dollarë deri në vitin 2023 me StormGain

Bitcoin tashmë parashikohet të rritet në vlerë këtë vit, por ky mund të jetë vetëm fillimi i një ngjitjeje afatgjatë në lartësi marramendëse. Sipas çmimit të njohur PlanB, ka "më shumë njëqind ngjarje" që tregojnë se çmimi i BTC do të rritet në 100,000 dollarë vitin e ardhshëm. Projeksionet e PlanB bazohen në modelin e tij të çmimit të bitcoin nga aksioni në rrjedhë, për të cilin analisti thotë se kërkon një çmim afatmesëm prej gjashtë shifrash. Për më tepër, eksperti bullish i bitcoin hedh poshtë shqetësimet se sa shpejt ose ngadalë ndodh rritja e bitcoin si "të parëndësishme". Raporti i stokut ndaj rrjedhës, në thelb një masë e bollëkut është sasia e një malli të mbajtur në inventarë të ndarë me sasinë e prodhuar çdo vit. Ari tradicionalisht ka raportin më të lartë të stokut ndaj rrjedhës së të gjitha mallrave, prandaj çmimi dhe vlera e tij e lartë si një aset strehë e sigurt. Bitcoin është krijuar për të qenë i ngjashëm me arin në shumë mënyra. Ndërsa minohen monedha të reja, shpërblimet zvogëlohen me kalimin e kohës për të siguruar një sasi të kufizuar bitcoin në ekzistencë.