StormGain Hap llogari - StormGain Albania - StormGain Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain


Si të hapni një llogari në StormGain


Si të hapni një llogari tregtare

Është jashtëzakonisht e lehtë të regjistrohesh për një llogari tregtare.
  1. Vizitoni faqen e internetit https://app.stormgain.com/ ose klikoni këtu për të krijuar.
  2. Klikoni ose prekni butonin "Krijo një llogari" ose regjistrohuni përmes një rrjeti social në faqen e regjistrimit.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Plotësoni fushat Email, Telefon dhe Fjalëkalim në dritaren që shfaqet. Pas kësaj, konfirmoni regjistrimin duke klikuar/trokitur Vazhdo.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Llogaria juaj është hapur . Filloni të tregtoni tani, mund të blini dhe shisni instrumente kripto në kohë reale.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , thjesht kaloni te Llogaria Demo
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Tani keni 50,000 USDT për Tregtim me Llogari Demo.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni me llogarinë Real, thjesht depozitoni dhe mund të tregtoni me të.
Si të depozitoni në StormGain

Si të hapni një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Si të hapni një llogari me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.

Hapni llogarinë në aplikacionin StormGain iOS

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare IOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "StormGain: Crypto Trading App" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain


Hapni llogarinë në aplikacionin Android StormGain

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “StormGain: Bitcoin Wallet Crypto Exchange App” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain


Hapni llogarinë në versionin e uebit të celularit StormGain

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular në ueb të platformës tregtare StormGain, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për "StormGain" dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Llogaritë islame me tregti pa shkëmbime

StormGain është krenar të shpallë debutimin e llogarive islame në platformën tonë, duke hapur të gjitha mundësitë e botës së kriptomonedhave për klientët tanë myslimanë që dëshirojnë të praktikojnë tregtinë etike sipas bindjeve të tyre fetare.


Kush mund të përdorë një llogari islamike StormGain?

Llogaria Islamike StormGain është krijuar për tregtarët e kriptove që nuk janë në gjendje të marrin ose paguajnë shkëmbime për shkak të besimeve fetare. Ju lutemi vini re se StormGain nuk është një institucion fetar; prandaj nuk e merr përkufizimin e Llogarisë Islame si leje për të tregtuar. Ju lutemi verifikoni në mënyrë të pavarur se të gjitha tregtitë tuaja sipas besimeve tuaja.


Çfarë është unike për një llogari islame?

Kufizimet fetare të Islamit e ndalojnë ribanë (kamatën) ose ghararin (bixhozin). Një llogari tregtare islame është një llogari tregtare që është në përputhje me ligjin islam. Prandaj, llogaria islame e StormGain është pa shkëmbim dhe nuk ka interes ose komisione të rikthimit.

Vlefshmëria e kriptomonedhave në filozofinë bankare islame ka qenë një çështje diskutimi midis shumë studiuesve të respektuar. Në fillim, kishte skepticizëm për këtë teknologji të re. Megjithatë, me zhvillimin e të kuptuarit të kriptomonedhave, novatorët myslimanë u përpoqën të krijonin teknologji që do të përputheshin me Sheriatin që nga fillimi i tyre. Për më tepër, ekspertët e bankave islame njohën gjithashtu efektin transformues që teknologjia blockchain dhe kripto mund të kenë në fuqizimin e individëve në botën myslimane, veçanërisht në zonat ku shërbimet tradicionale bankare janë të pazhvilluara ose të padrejta. Në këtë rast, kriptomonedha mund të shihet si e dëshirueshme sipas parimit të maslaha (interes publik).

Vini re se llogaritë islame nuk janë të disponueshme për përdoruesit që tashmë kanë një llogari jo-islame me ne.


Si mund të hap një llogari islame StormGain?

Për të hapur një llogari të drejtpërdrejtë Islame StormGain, klientët muslimanë duhet të regjistrohen për një llogari përmes kësaj faqeje https://promo.stormgain.com/lp/en-en/isl2/ Ju lutemi vini re se ky opsion nuk është i disponueshëm nëse tashmë keni një llogari joislame me ne.


A ka tarifa shkëmbimi ose interesi në llogaritë islamike StormGain?

Nuk ka tarifa shkëmbimi ose interesi. Ne aplikojmë një tarifë administrimi të justifikueshme për administrimin e shpenzimeve përkatëse për të menaxhuar llogarinë tuaj.

Si të depozitoni në StormGain


Si mund të depozitoj

Ju mund të depozitoni fonde në një llogari tregtare në disa mënyra:


Me portofolin kripto


Nuk ka tarifa për këtë metodë depozitimi.

Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj duke përdorur një portofol kripto, shkoni në portofolin tuaj, zgjidhni kriptomonedhën e nevojshme dhe klikoni Depozitoni pranë portofolit përkatës.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain

Në dritaren e dialogut që shfaqet, kopjoni adresën e portofolit për depozitimin e fondeve në StormGain. Kryeni transferimin nga portofoli juaj i jashtëm në këtë adresë.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain

Transaksionet e depozitave zakonisht zgjasin rreth 30 minuta. Shpejtësia që duhet për kreditimin e fondeve varet nga kriptomonedha dhe çfarë po ndodh në blockchain e saj. Mund të kontrolloni gjithmonë statusin e pagesës duke përdorur kontrolluesin për secilën kriptomonedhë.

Nëse fondet nuk shfaqen në llogarinë tuaj brenda 3-4 orësh, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të komenteve: https://app.stormgain.com/#modal_sfFeedback

Çdo kriptovalutë ka një shumë minimale depozite. Nëse shuma e depozitës është më e vogël se minimumi, fondet nuk do të kreditohen në llogarinë tuaj.

Shënim : Kriptomonedha për llogarinë që do të kreditohet duhet të përputhet me kriptomonedhën për llogarinë e depozitës. Nëse dërgoni një kriptomonedhë tjetër në këtë adresë, depozita juaj mund të humbet.


Me Visa ose Mastercard nëpërmjet Simplex ose Koinal


Nëse nuk keni asete kripto ose një portofol kripto, mund të blini kriptomonedhë duke përdorur një Visa ose Mastercard.

Klikoni Depozitë në platformë.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Në dritaren që shfaqet, zgjidhni portofolin në të cilin dëshironi të depozitoni fondet, monedhën në të cilën planifikoni të bëni pagesën dhe shumën, më pas zgjidhni Simplex ose Koinal si metodë depozitimi. Pas kësaj, klikoni Depozitë.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Pas kësaj, do të ridrejtoheni te Simplex ose Koinal, në varësi të metodës që zgjidhni.

Plotësoni të dhënat e kartës suaj të pagesës dhe përfundoni procedurën e verifikimit. Fondet do të kreditohen në portofolin tuaj kripto së shpejti.

Me transfertë bankare SEPA

( vetëm për vendet nga lista https://www.ecb.europa.eu/paym/integration/retail/sepa/html/index.en.html ). Kërkesa kryesore është që llogaria bankare të mbështesë transfertat SEPA. Ju mund ta zbuloni këtë duke kontaktuar bankën tuaj.

Në dritaren që shfaqet, zgjidhni portofolin në të cilin dëshironi të depozitoni fondet, monedhën në të cilën planifikoni të bëni pagesën dhe shumën, më pas zgjidhni transferimin SEPA. Pas kësaj, klikoni Depozitë.
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Pas kësaj, shkoni në faqen e internetit Bits of Gold, ku duhet të regjistroheni dhe të përfundoni procesin e verifikimit. Më pas specifikoni portofolin e kriptove StormGain për depozitën dhe merrni numrin e llogarisë bankare për transferimin e fondeve. Paraqisni transfertën bankare përmes bankingut online ose në një degë bankare.

Aktualisht nuk ka tarifa për depozitimin e fondeve nëpërmjet transfertës bankare SEPA. Pasi pagesa e dorëzuar të kreditohet në llogarinë bankare Bits of Gold, fondet do të konvertohen në një kriptomonedhë dhe do të dërgohen në portofolin tuaj StormGain. Kjo zakonisht zgjat jo më shumë se 5 ditë pune. Shuma minimale e depozitës është 250 EUR. Shuma maksimale është 1.000.000 euro.


Depozitimi i fondeve duke përdorur një kartë debiti/kredi pa tarifa

(vetëm për vendet e BE-së dhe Turqinë)
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain
Për të depozituar fonde duke përdorur një kartë pa tarifa, zgjidhni kartën bankare si mënyrë pagese dhe plotësoni procedurën e verifikimit duke dhënë sa vijon:
- Një formë identifikimi

- Një selfie me dokumentin ose një selfie live

- Një dokument që vërteton vendbanimin tuaj. Dokumenti duhet të plotësojë kërkesat e mëposhtme. Këto mund të jenë faturat e shërbimeve, një deklaratë bankare ose një njoftim tatimor. Dokumenti duhet të përmbajë emrin dhe adresën tuaj të plotë, si dhe datën e skadimit të dokumentit. Pamjet e ekranit të dokumenteve nuk mund të miratohen gjatë procesit të verifikimit.

Ju lutemi vini re se ne nuk pranojmë faturat mjekësore, faturat e blerjeve ose deklaratat e policës së sigurimit. Dëshmia e adresës duhet të jetë lëshuar brenda 6 muajve të mëparshëm.

Nëse formulari i ID-së përmban informacione për adresën tuaj të shtëpisë, ai nuk mund të përdoret si dëshmi e adresës. Në këtë rast, ju duhet të paraqisni një formë tjetër ID (p.sh. një pasaportë). Ju lutemi vini re se rregullat ndalojnë përdorimin e të njëjtit dokument si një formular ID dhe dëshmi adrese.

Pasi të keni përfunduar me sukses procedurën e verifikimit, pagesa do të kreditohet në llogarinë tregtare.

FAQ


Tarifat për depozitimin e fondeve

Ju mund të depozitoni fonde dhe t'i tërheqni ato nga llogaria juaj tregtare me kuleta kripto, karta debiti/kredi (vetëm për depozita) dhe transferta SEPA (për vendet e EEA).

Komisioni varet nga mënyra e depozitimit/tërheqjes:
  • Tarifat për depozitat me kartë krediti përmes Simplex janë 3.5% (ose 10 USD, cilado qoftë më e lartë) dhe 4% përmes Koinal (duhet të merret parasysh edhe konvertimi në anën Koinal të transaksionit).
  • Nuk ka tarifa për depozitimin e fondeve në një llogari tregtare nga një portofol kripto ose nëpërmjet një transferimi SEPA.
  • Nuk ka tarifa për depozitimin duke përdorur një kartë debiti/krediti Mastercard (vetëm për vendet e BE-së).
Kur tërheqni fonde në një portofol të jashtëm kripto, tarifat ndryshojnë në varësi të llojit të kriptomonedhës. Shuma e komisionit dhe shuma përfundimtare e pagesës shfaqet në dritaren e kërkesës për tërheqje. Ju mund t'i shihni tarifat aktuale në seksionin e kufijve të tarifave të platformës StormGain.

Ju lutemi vini re se ka shuma minimale të depozitave dhe tërheqjeve.

Nuk ka tarifa për tërheqjen e fondeve përmes transferimit SEPA.

Vini re se tarifat mund të ndryshojnë. Ne rekomandojmë kontrollimin e informacionit të përditësuar në seksionin e kufirit të tarifave .
Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në StormGain


Pse transaksioni im zgjat kaq shumë?

Përpunimi i transaksioneve tona zakonisht zgjat deri në 1 orë. Nëse transaksioni juaj zgjat më shumë se kaq, mund të jetë për shkak se blockchain është i mbingarkuar. Shumë transaksione përpunohen në të njëjtën kohë me tuajat.

Në këtë rast, unë do të sugjeroja që të prisni. Fatkeqësisht, StormGain nuk mund të ndikojë në çështjet që lidhen me mbingarkimin e blockchain.

Ju lutemi prisni që fondet të kreditohen. Nëse nuk shfaqen në llogarinë tuaj brenda 4-5 orësh, ju lutemi na njoftoni nëpërmjet formularit të kontaktit.

Në kërkesën tuaj, jepni informacionin e mëposhtëm të transaksionit (si tekst, jo pamje ekrani):

- Adresa e dërguesit

- Adresa e marrësit

- ID-ja e transaksionit (hash)

- Etiketa e depozitës (nëse keni depozituar XRP)

- ID memo (nëse keni depozituar XLM)

- Shuma dhe monedha e pagesës.


Si mund të depozitoj fonde në llogarinë time islamike StormGain?

Pas regjistrimit nga zbarkimi i llogarive islame, mund të filloni depozitimin tuaj të parë përmes platformës StormGains duke përdorur metodën tuaj të preferuar të depozitimit.
Thank you for rating.