StormGain Programi i Filialit - StormGain Albania - StormGain Shqipëria

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain


Partner StormGain

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain
Me stimujt më të mirë në industri, StormGain është një nga shkëmbimet më të respektuara dhe të preferuara të kriptove.

Ofertat tona tërheqëse, promovimet dhe burimet kryesore të tregut për tregtarët u japin partnerëve tanë të filialeve një ngritje të madhe në seancat e përdoruesve të rinj, angazhimin dhe konvertimet, duke rezultuar në pagesa të qëndrueshme falë rrjetit tonë të fuqishëm CPA.

Angazhoni dhe fitoni para nga trafiku juaj duke u bërë një partner filial me komisionet më konkurruese në industri!Strukturat e Komisionit në dispozicion

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain
CPA sipas vendit
 • Filialet e kriptove StormGain marrin një komision fiks për çdo tregtar të kualifikuar (deri në 1200 dollarë!)

Strategjia Hibride
 • Një kombinim i 2 llojeve të strukturave të disponueshme të komisioneve ose çdo variacion tjetër të planit të pagesave të personalizuara.

Ndarja e të ardhurave
 • Merrni deri në 35% të të ardhurave bruto (përhapje) sa herë që një klient bën një tregti!

Metoda e pagesës
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain

Si punon

Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain
1. Bëhuni një Filialin
 • Krijoni llogarinë tuaj FPM.global në sekonda dhe fitoni akses në të gjitha veçoritë, materialet promovuese dhe asetet e gjurmimit.

2. Prezantoni klientët
 • Promovoni StormGain me lidhjen e partnerit tuaj personal në një faqe interneti, blog, rrjet të mediave sociale, buletin ose platforma të tjera me trafik të lartë.

3. Fitoni komisione
 • Sa herë që një klient plotëson kushtet kualifikuese të tregtimit, ju do të fitoni një komision me planin tuaj të preferuar të pagesës.


Avantazhet e StormGain


Potencial i pakufishëm fitimi
 • Tani ka mbi 68 milionë tregtarë të kriptove dhe ky numër po rritet. Për shkak të kësaj, bashkëpunëtorët e StormGain shohin angazhim më të lartë dhe rrjedha të të ardhurave të besueshme.

Komisionet fitimprurëse
 • Zgjidhni midis 2 llojeve të bashkëpunimit: një plan CPA ose program për ndarjen e të ardhurave.

Oferta të personalizuara
 • Menaxheri juaj personal i filialit do t'ju tregojë se si të merrni normat më të larta të konvertimit për të fituar para nga trafiku juaj dhe për të ofruar mbështetje për të gjitha pyetjet.

Një përzgjedhje e gjerë e materialeve promovuese
 • Pankarta shumëgjuhëshe, me konvertim të lartë, faqe uljeje dhe materiale të tjera marketingu për sukses.

Pagesa të shpejta dhe efikase
 • Do të merrni shpërblime dhe pagesa me mënyrën më të përshtatshme të pagesës për ju.

Statistikat e veprueshme
 • Ju do të jeni në gjendje të monitoroni dhe gjurmoni trafikun me njohuri unike për të përfituar.


Promovimi i StormGain është i lehtë

StormGain është një platformë gjithëpërfshirëse për të investuar në kripto. Blini, hodl, tregtoni, shkëmbeni, fitoni dhe mësoni rreth kriptove me një trokitje të vetme.
Si të bashkoheni me Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në StormGain
Tregtim i avancuar i kriptove
 • Komision i ulët dhe i drejtë me levën deri në 200 herë dhe mjete unike për të menaxhuar rrezikun dhe kthimet e levave.

Demo 50 mijë
 • Të gjithë përdoruesit kanë akses në një llogari demo me 50,000 USDT në kredite për të praktikuar tregtimin.

Arsim falas
 • Përdoruesit mund të hyjnë falas në webinare, kurse dhe demonstrime të drejtpërdrejta tregtare!

Kuleta me shumë monedha
 • Projektuar për investim pa probleme dhe të sigurta. Përdoruesit mund të blejnë, shkëmbejnë dhe mbajnë lehtësisht kriptomat kryesore 24/7.

Sinjalet tregtare
 • Përdoruesit marrin rekomandimet kryesore të analistëve me një klik. Këto sinjale ofrojnë zhvillimet më të fundit në lidhje me tregtinë.

Miniera e Bitcoin brenda aplikacionit
 • Përdoruesit mund të nxjerrin BTC nga aplikacioni përmes serverëve tanë ndërkombëtarë pa rrezikuar jetëgjatësinë e baterisë së kompjuterit ose hapësirën e CPU-së.

Përfitime ekskluzive dhe unike për përdoruesit
 • Sponsorizimet me ekipe të mëdha si Lazio ju japin oferta ekskluzive sportive dhe mundësi unike për tifozët. Këto përfshijnë një udhëtim në Champions League, akses në kutitë VIP dhe më shumë!
Thank you for rating.