Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain


Si të regjistroheni në StormGain


Si të regjistroni një llogari tregtare

Është jashtëzakonisht e lehtë të regjistrohesh për një llogari tregtare.
  1. Vizitoni faqen e internetit https://app.stormgain.com/ ose klikoni këtu për të krijuar.
  2. Klikoni ose prekni butonin "Krijo një llogari" ose regjistrohuni përmes një rrjeti social në faqen e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Plotësoni fushat Email, Telefon dhe Fjalëkalim në dritaren që shfaqet. Pas kësaj, konfirmoni regjistrimin duke klikuar/trokitur Vazhdo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Llogaria juaj është hapur . Filloni të tregtoni tani, mund të blini dhe shisni instrumente kripto në kohë reale.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , thjesht kaloni te Llogaria Demo
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Tani keni 50,000 USDT për Tregtim me Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni me llogarinë Real, thjesht depozitoni dhe mund të tregtoni me të.
Si të depozitoni në StormGain

Si të regjistroheni me llogarinë Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google , klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni numrin e telefonit ose emailin tuaj dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.


Si të regjistroheni me Apple ID

1. Për t'u regjistruar me një Apple ID, klikoni në butonin përkatës në faqe.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
2. Në dritaren e re që hapet, futni ID-në tuaj të Apple dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
3. Më pas futni fjalëkalimin për Apple ID-në tuaj dhe klikoni “Next”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në Apple ID tuaj.

Regjistrohuni në aplikacionin StormGain iOS

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare IOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "StormGain: Crypto Trading App" dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për IOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain


Regjistrohuni në aplikacionin Android StormGain

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular StormGain nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “StormGain: Bitcoin Wallet Crypto Exchange App” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit StormGain për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain


Regjistrohu në versionin e uebit të celularit StormGain

Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular në ueb të platformës tregtare StormGain, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, kërkoni për "StormGain" dhe vizitoni faqen zyrtare të ndërmjetësit. Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Llogaritë islame me tregti pa shkëmbime

StormGain është krenar të shpallë debutimin e llogarive islame në platformën tonë, duke hapur të gjitha mundësitë e botës së kriptomonedhave për klientët tanë myslimanë që dëshirojnë të praktikojnë tregtinë etike sipas bindjeve të tyre fetare.


Kush mund të përdorë një llogari islamike StormGain?

Llogaria Islamike StormGain është krijuar për tregtarët e kriptove që nuk janë në gjendje të marrin ose paguajnë shkëmbime për shkak të besimeve fetare. Ju lutemi vini re se StormGain nuk është një institucion fetar; prandaj nuk e merr përkufizimin e Llogarisë Islame si leje për të tregtuar. Ju lutemi verifikoni në mënyrë të pavarur se të gjitha tregtitë tuaja sipas besimeve tuaja.


Çfarë është unike për një llogari islame?

Kufizimet fetare të Islamit e ndalojnë ribanë (kamatën) ose ghararin (bixhozin). Një llogari tregtare islame është një llogari tregtare që është në përputhje me ligjin islam. Prandaj, llogaria islame e StormGain është pa shkëmbim dhe nuk ka interes ose komisione të rikthimit.

Vlefshmëria e kriptomonedhave në filozofinë bankare islame ka qenë një çështje diskutimi midis shumë studiuesve të respektuar. Në fillim, kishte skepticizëm për këtë teknologji të re. Megjithatë, me zhvillimin e të kuptuarit të kriptomonedhave, novatorët myslimanë u përpoqën të krijonin teknologji që do të përputheshin me Sheriatin që nga fillimi i tyre. Për më tepër, ekspertët e bankave islame njohën gjithashtu efektin transformues që teknologjia blockchain dhe kripto mund të kenë në fuqizimin e individëve në botën myslimane, veçanërisht në zonat ku shërbimet tradicionale bankare janë të pazhvilluara ose të padrejta. Në këtë rast, kriptomonedha mund të shihet si e dëshirueshme sipas parimit të maslaha (interes publik).

Vini re se llogaritë islame nuk janë të disponueshme për përdoruesit që tashmë kanë një llogari jo-islame me ne.


Si mund të hap një llogari islame StormGain?

Për të hapur një llogari të drejtpërdrejtë Islame StormGain, klientët muslimanë duhet të regjistrohen për një llogari përmes kësaj faqeje https://promo.stormgain.com/lp/en-en/isl2/ Ju lutemi vini re se ky opsion nuk është i disponueshëm nëse tashmë keni një llogari joislame me ne.


A ka tarifa shkëmbimi ose interesi në llogaritë islamike StormGain?

Nuk ka tarifa shkëmbimi ose interesi. Ne aplikojmë një tarifë administrimi të justifikueshme për administrimin e shpenzimeve përkatëse për të menaxhuar llogarinë tuaj.

Si të tërhiqeni në StormGain


Si mund të tërhiqem?

Ju mund të tërheqni fonde duke përdorur metodat e përshkruara më poshtë:


Duke transferuar fondet në një portofol ekzistues kripto


Ju mund të shihni një listë të plotë të kriptomonedhave të disponueshme për tërheqje, si dhe komisionet që lidhen me transferimin e tyre në faqen e internetit të StormGain ose në seksionin Kuletat e StormGain.

Tërheqjet në aplikacionin celular bëhen në të njëjtën mënyrë si në platformën e internetit:

1 Shkoni te seksioni Kuletat.

2 Zgjidhni kriptomonedhën që dëshironi të transferoni.

3 Zgjidhni Dërgo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain
4 Pas kësaj, zgjidhni se si dëshironi të transferoni paratë: duke përdorur një adresë portofol ose kod QR.

5 Kopjoni informacionin e portofolit tuaj dhe kryeni transferimin. Sigurohuni që të kontrolloni me kujdes adresën ku po tërhiqeni; ne nuk do të jemi në gjendje të kthejmë fondet e tërhequra në një portofol të pasaktë.

- Çdo kriptovalutë ka një shumë minimale tërheqjeje. Nëse shuma është më e vogël se ky prag, fondet nuk do të kreditohen në llogarinë tuaj.

E rëndësishme! Kriptomonedha që transferohet duhet të përputhet me kriptomonedhën e portofolit. Dërgimi i çdo monedhe tjetër në këtë adresë mund të rezultojë në humbjen e depozitës suaj.

Shënim: Kur tërhiqni fonde në portofolin Ripple (XRP) dhe Stellar (XLM), duhet të shtoni një ID dhe etiketë memo.


Nëse nuk keni një portofol kripto, së pari duhet të krijoni një të tillë. Ju mund ta bëni këtë në çdo sistem, si Blockchain, Coinbase, XCOEX ose të tjerë. Shkoni në ndonjë nga faqet e internetit të këtyre platformave dhe krijoni një portofol. Pasi të krijoni portofolin tuaj kripto, do të keni një adresë unike që mund ta përdorni për depozita dhe tërheqje.

KUJTOHUNI:

1) DUHET TË TRANSFERONI NJË MINIMUM 50 USDT (OSE EKUIVALENTIN NË NJË KRIPTOKURRENCË TJETËR)

2) KRIPTOKURENCA DUHET TË Korrespondojë

me KRIPTOKURENCËN E KULETAVE. Mësoni më shumë në faqen Tarifat dhe Limitet . Kjo adresë është vetëm për Omni USDT. Ju mund të dërgoni vetëm Omni USDT në këtë adresë depozite. Dërgimi i çdo monedhe tjetër në këtë adresë mund të rezultojë në humbjen e depozitës suaj.


Duke bërë një transferim SEPA (i disponueshëm vetëm për vendet EEA)

Ju mund të lexoni të gjitha informacionet në lidhje me komisionet dhe kufijtë në faqen e internetit të StormGain ose në seksionin Kuletat e StormGain.

Ju gjithashtu mund të gjeni udhëzime të hollësishme video këtu.


FAQ


Tarifat për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve

Ju mund të depozitoni fonde dhe t'i tërheqni ato nga llogaria juaj tregtare me kuleta kripto, karta debiti/kredi (vetëm për depozita) dhe transferta SEPA (për vendet e EEA).

Komisioni varet nga mënyra e depozitimit/tërheqjes:
  • Tarifat për depozitat me kartë krediti përmes Simplex janë 3.5% (ose 10 USD, cilado qoftë më e lartë) dhe 4% përmes Koinal (duhet të merret parasysh edhe konvertimi në anën Koinal të transaksionit).
  • Nuk ka tarifa për depozitimin e fondeve në një llogari tregtare nga një portofol kripto ose nëpërmjet një transferimi SEPA.
  • Nuk ka tarifa për depozitimin duke përdorur një kartë debiti/krediti Mastercard (vetëm për vendet e BE-së).
Kur tërheqni fonde në një portofol të jashtëm kripto, tarifat ndryshojnë në varësi të llojit të kriptomonedhës. Shuma e komisionit dhe shuma përfundimtare e pagesës shfaqet në dritaren e kërkesës për tërheqje. Ju mund t'i shihni tarifat aktuale në seksionin e kufijve të tarifave të platformës StormGain.

Ju lutemi vini re se ka shuma minimale të depozitave dhe tërheqjeve.

Nuk ka tarifa për tërheqjen e fondeve përmes transferimit SEPA.

Vini re se tarifat mund të ndryshojnë. Ne rekomandojmë kontrollimin e informacionit të përditësuar në seksionin e kufirit të tarifave .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqeni në StormGain

Kur duhet t'i marr paratë e mia?

Transaksionet StormGain kërkojnë 5-20 minuta për t'u përpunuar.

Nëse një transaksion është i madh (me vlerë mbi 1 BTC), përpunimi mund të zgjasë më shumë në varësi të madhësisë së transaksionit tuaj dhe kapacitetit të blockchain.


Si mund ta anuloj transaksionin tim?

Transaksionet e Blockchain janë të pakthyeshme.

Pasi të dërgohet kriptomonedha, ajo nuk mund të kthehet prapa.

Pra, nëse transferoni kriptomonedhë, kontrolloni me vëmendje të gjitha detajet e pagesës përpara se të dërgoni.


Transaksioni im ishte i pasuksesshëm

1. Transaksioni nuk është përfshirë në një blockchain.

Kriptovalutat nuk janë të qëndrueshme, kështu që mund të ndodhin gabime të vogla.

Ne mund të shtyjmë një pagesë nëse plotësoni formularin e komenteve dhe zgjidhni kategorinë "Llogaria e financimit" dhe plotësoni të gjitha fushat e kërkuara.

2. Konfuzioni ETC dhe ETH.

Adresat e Ethereum (ETH) dhe Ethereum Classic (ETH) janë të së njëjtës strukturë.

Nëse dërgoni ETC ose ETH, sigurohuni që keni krijuar një transaksion të përshtatshëm në StormGain.

Për shembull, nëse krijoni një transaksion ETH në BTC, sigurohuni që të dërgoni ETH, jo ETC.

Përndryshe, transaksioni juaj do të bllokohet.

3. Mesazh i gabuar XEM.

Ndërsa dërgoni XEM, sigurohuni që të keni vendosur një mesazh të saktë.

Tregohet këtu dhe duket si një kombinim i shifrave dhe shkronjave.

Mesazhet si "Hej! Si jeni?", "I love StormGain" etj. janë të bukura, por nuk funksionojnë, për fat të keq :)

4. Gabime të tjera të brendshme.

Edhe sistemi ynë i përsosur mund të ketë probleme të brendshme.

Nëse supozoni se është kështu, ju lutemi na raportoni duke përdorur formularin e komenteve .


Si mund të tërheq fonde nga llogaria ime islamike StormGain?

Ju mund të kërkoni një tërheqje të fondeve tuaja në çdo kohë përmes platformës StormGain. Ne zakonisht përpunojmë kërkesat për tërheqje brenda 24 orëve në ditët e punës.
Thank you for rating.