StormGain Придружна програма - StormGain North Macedonia - StormGain Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain


Партнер на StormGain

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain
Со најдобрите стимулации во индустријата, StormGain е една од најпочитуваните и најпосакуваните крипто-размени.

Нашите атрактивни понуди, промоции и водечките ресурси на пазарот за трговците им даваат големо подигање на нашите партнери поврзани со нови кориснички сесии, ангажирање и конверзии, што резултира со постојани исплати благодарение на нашата моќна CPA мрежа.

Вклучете го и заработете го вашиот сообраќај со тоа што ќе станете партнер партнер со најконкурентните провизии во индустријата!Достапни структури на Комисијата

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain
CPA по земја
 • Крипто-подружниците на StormGain добиваат фиксна провизија за секој квалификуван трговец (до 1200 долари!)

Хибридна стратегија
 • Комбинација од 2-те типа достапни структури на провизија или кои било други прилагодени варијации на планот за плаќање.

Удел на приходите
 • Добивајте до 35% од бруто приходот (распространување) секој пат кога клиентот прави трговија!

Метод за плаќање
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain

Како работи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain
1. Станете партнер
 • Направете ја вашата сметка на FPM.global за неколку секунди и добијте пристап до сите функции, промотивни материјали и средства за следење.

2. Воведување на клиенти
 • Промовирајте го StormGain со вашиот личен партнерски линк на веб-локација, блог, мрежа на социјални медиуми, билтен или други платформи со голем сообраќај.

3. Заработете провизии
 • Секој пат кога клиентот ќе ги исполни условите за тргување, ќе заработите провизија со претпочитаниот план за плаќање.


Предности на StormGain


Неограничен потенцијал за заработка
 • Сега има над 68 милиони крипто трговци, а тој број расте. Поради ова, подружниците на StormGain гледаат поголем ангажман и сигурни текови на приходи.

Доходовни провизии
 • Изберете помеѓу 2 типа на соработка: план за CPA или програма за споделување приходи.

Понуди по мерка
 • Вашиот личен менаџер на партнери ќе ви покаже како да ги добиете највисоките стапки на конверзија за да го монетизирате вашиот сообраќај и да обезбедите поддршка за сите прашања.

Широк избор на промотивни материјали
 • Повеќејазични банери со висока конверзија, целни страници и други маркетинг материјали за успех.

Брзи и ефикасни исплати
 • Ќе добивате награди и плаќања со најзгодниот начин на плаќање за вас.

Акционална статистика
 • Ќе можете да го следите и следите сообраќајот со уникатни увиди за да профитирате.


Промовирањето на StormGain е лесно

StormGain е сè-во-едно платформа за инвестирање во крипто. Купувајте, одржувајте, тргувајте, разменувајте, заработувајте и учете за крипто со еден допир.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во StormGain
Напредно крипто тргување
 • Ниска и правична провизија со до 200x потпора и уникатни алатки за управување со ризикот и повратот на потпора.

50K Демо
 • Сите корисници имаат пристап до демо сметка со 50.000 USDT во кредити за да вежбаат тргување.

Бесплатно образование
 • Корисниците можат бесплатно да пристапат до вебинари, курсеви и демонстрации за тргување во живо!

Паричници со повеќе валути
 • Дизајниран за непречено и сигурно инвестирање. Корисниците можат лесно да купуваат, разменуваат и држат големи крипто 24/7.

Сигнали за тргување
 • Корисниците добиваат врвни аналитичарски препораки со еден клик. Овие сигнали ги обезбедуваат најновите случувања поврзани со трговијата.

Рударство на биткоин во апликација
 • Корисниците можат да го минираат БТК од апликацијата преку нашите меѓународни сервери без да го ризикуваат животниот век на батеријата на нивните компјутери или просторот на процесорот.

Ексклузивни и уникатни поволности за корисниците
 • Спонзорствата со големи тимови како Лацио ви даваат ексклузивни спортски понуди и уникатни можности за навивачите. Тие вклучуваат патување во Лигата на шампионите, пристап до ВИП кутии и повеќе!
Thank you for rating.